Новини НПЦ

26 серпня 2019 року підписано договір про співпрацю з Освітнім центром баварської економіки. Спільний проект «Ідентифікація, мотивація, часткова кваліфікація та професійна інтеграція внутрішньо-переміщених осіб у Східній Україні» має на меті професійне підвищення кваліфікації зазначеній категорії людей для їх кращої інтеграції у ринок праці. Кожний окремий курс триватиме 12 тижнів. Після успішного закінчення слухачі отримають спільний сертифікат Освітнього центру та КЦПОММ.

11 квітня 2019 року на базі НПЦ було проведено ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування».

 

 

12 лютого 2019 року в ДНЗ «КЦПОММ» пройшло спільне засідання міської секції педпрацівників електротехнічних професій зі Школою впровадження нових виробничих технологій.

 

17 грудня 2018 року  в державному навчальному закладі «Криворізький центр професійної освіти металургії та машинобудування»  відбулося урочисте відкриття навчально-практичного  центру.

На заході були присутні роботодавці, представники департаменту освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації, методичної служби м. Кривого Рогу, колеги з інших навчальних накладів, педагоги та учні КЦПОММ.