Оголошення


Шановні батьки та учні!


 

В зв’язку з проведенням обмежувальних заходів щодо профілактики та розповсюдження коронавірусної інфекції ДНЗ «КЦПОММ» перейшов з 13.03.2020 року на змішану форму навчання. В цей час учні навчаються відповідно розкладу. В цей непростий час найголовніше – здоров’я! Бережіть себе і своїх близьких! 

За довідками звертатися по телефону: 94-72-22


Шановні колеги!

Разом нам завжди комфортно і легко працювалось, це відображалось у результатах нашої праці. І цей непростий час доводить, що ми не просто колектив, а єдине ціле, родина. Будемо і далі допомагати і підтримувати один одного!

Кожен із нас володіє новими технологіями, що дозволить нам продовжити освітній процес в новому режимі, допомогти нашим учням, протягнути їм руку допомоги. «Все проходить, пройде і це», - головне зберегти здоров’я, оптимізм і віру в перемогу! Здоров’я вам і Вашим близьким!

Директор ДНЗ КЦПОММ Г. Г. Горб



Увага!

Відповідно до Закону України «Про зайнятість населення» від 5 липня 2012 року № 5067-VI, із змінами та доповненнями, розширено можливість для підвищення конкурентноспроможності деяких категорій громадян. ДНЗ «Криворізький центр професійної освіти металургії та машинобудування» здійснює підготовку за ваучерами з таких професій:

- верстатник широкого профілю;

- електрогазозварник;

- кухар;

- електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування;

- оператор верстатів з програмним керуванням;

- фрезерувальник;

- токар.